scanomed fejlec oktatas

Oktatás

 

A ScanoMed kiemelt fontosságúnak tartja a jövő szakembereinek képzését. Ez irányú törekvése a Debreceni központ épületének kialakításában is tükröződik.
A 25 fős oktatási kabinet az egyéni számítógépes csatlakozási lehetőséggel, a professzionális kivetítővel, a kis könyvtárral és az olvasóval megteremti a feltételét a gyakorlati/számítógép alapú szakmai közép- és felsőfokú képzések szervezésének. A 10 fős, elegánsan berendezett, kivetítővel felszerelt tárgyalóban lehetőség van meetingek, szakmai megbeszélések, videokonferenciák lebonyolítására. Az oktatói kabinetben vezeték nélküli internet elérés is biztosított.

A ScanoMed együttműködik a DE OEC Nukleáris Medicina Intézet által szervezett magyar és angol nyelvű graduális oktatásban is. Az Intézet által szervezett posztgraduális képzésekhez szükség esetén helyszínt és/vagy számítógépeket biztosít, szakmai körökben is elismert munkatársai előadásaikkal, gyakorlati bemutatókkal színesítik, gazdagítják a képzés programját.
Ugyanakkor a ScanoMed önállóan is szervez képzési programokat nemcsak hazai, hanem nemzetközi érdeklődők számára is. A világ minden tájáról évente többször érkeznek vendégek a laboratóriumba, akik egy-egy új technológia bevezetéséhez kérnek szakmai támogatást, vagy tudásukat szeretnék elmélyíteni egy-egy problémás témakörben. Az ilyen irányú képzési programok mindig teljesen illeszkednek az érdeklődő előzetesen felmért igényeihez, elvárásaihoz, és lehetőséget biztosítunk időben és témakörben is személyre szabott képzési program összeállítására is.

Jelenleg folyamatosan elérhető képzési programunk

Amennyiben érdeklődik a programjaink iránt vegye fel a kapcsolatot a ScanoMed vezetésével.