scan17

 

GE Discovery MI PET-CT kamera átadása a ScanoMed budapesti központjában! 

 

Világszínvonalú, hazánk és egyben Közép-Kelet–Európai első digitális, kutatási szintű GE Discovery MI PET-CT kamera átadására kerül sor 2017. október 05-én 14 órától a ScanoMed budapesti központjában.

Teljes cikk ›

XX. MONT kép

 

XX. MONT Kongresszus 2017. május 25-27.

 

A Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság jubileumi kongresszusát idén Budapesten rendezte meg.

Teljes cikk ›

MNT

Magyar Nőorvos Társaság Cervixpathológiai Szekciójának XXII. Tudományos és Továbbképző Ülésén jártunk - 2017. március 24-25. Hajdúszoboszló

A szervezők hagyományaikhoz híven interdiszciplináris fórumot hívtak össze. A továbbképzés feladatának tekintette, hogy a résztvevőknek bemutassa a nőgyógyászati onkológia legújabb eredményeit, különösen a nőgyógyászati malignómák primér és szekunder prevenciójának helyzetét és megújításának lehetőségeit. 

Teljes cikk ›


icto

ICTO kongresszus 2017

Március 16-17-én első alkalommal került megrendezésre az ICTO 2017 kongresszus (Clinical Trials in Oncology and Hemato-Oncology) Londonban.

Teljes cikk ›

nyelvi kurzus2

Nemzetközi ScanoMed Kurzus

2016. november 21. és december 2. között

A ScanoMed debreceni központjában egy újabb két hetes idegen nyelvű kurzust tartottunk. Az intézményünket több országból látogatták meg: egy technológus Nigerből, két fő Elefántcsontpartról, továbbá Mongóliából egy orvos és egy fizikus érkezett.

Teljes cikk ›

Névtelen4

Kubai SPECT/CT kurzus 2016. október 24. és november 18. között

A ScanoMed debreceni központjában ismét egy négyhetes angol nyelvű SPECT/CT kurzus zajlott melynek során egy négy főből álló kubai csapat látogatott el hozzánk. Orvos, fizikus és technikus kollégák érkeztek, igyekeztek minél több új készséget elsajátítani a nálunk töltött hetek folyamán.

Teljes cikk ›

magyar klinikai kongresszus

Magyar Klinikai Onkológiai Társaság IX. Kongresszusa 2016. november 17-19.  .

Groupama Arénában rendezett MKOT kongresszusa a korábbi évek hagyományait követve – az onkológia nemzetközi szaktekintélyeinek segítségével – lehetőséget kívánt nyújtani a klinikai onkológia legmodernebb vívmányainak megismerésére, illetve a hazai klinikai onkológiai ellátás tudományosan feldolgozott eredményeinek értékelésére.

Teljes cikk ›

ICTR

ICRT (International Conference on Radiopharmaceutical Therapy) - 2016. november 13-16. India

Dr. Garai Ildikó egyetemi docens, a ScanoMed orvos igazgatója a WARMTH (World Association of Radiopharmaceutical and Molecular Therapy) szervezésében megrendezésre kerülő 11. Radiofarmakon Terápia Nemzetközi Kongresszusán elnyerte a legjobb poszter díját a

Teljes cikk ›

Preklinikai Applikációs Tréning 1

Preklinikai Applikációs Tréning a ScanoMed debreceni központjában

2016. október 24-28.

A klinikai fázist megelőző, ún. preklinikai kutatások elengedhetetlen eszköztárává váltak a kisállatok (főként egér és patkány) 3D tomográfiás leképező technikái. A ScanoMed debreceni központjában működő transzlációs laborban e képalkotó eljárások közül mind a négy biztosított, egy Mediso nanoScan PET/MRI és egy nanoScan SPECT/CT által. 

Teljes cikk ›

Névtelen

 

EANM BARCELONA 2016. október 15-19. 

 

A Nukleáris Medicina Európai Egyesülete (EANM – European Association of Nuclear Medicine) által szervezett, 29. alkalommal megrendezésre kerülő éves kongresszusán jártunk Barcelonában.

Teljes cikk ›

Tájékoztató

A ScanoMed Kft. mindkét központjában a megfelelő óvintézkedések betartásával a PET-CT vizsgálatok továbbra is zavartalanul folynak.

 

A ScanoMed Kft. Debreceni Központjában ismét fogadjuk betegeinket általános izotóp és hibrid képalkotó vizsgálatokra.

 

Az ellátás biztonsága, és a járványveszély csökkentése érdekében szigorú vizsgálati protokollt, továbbá számos megelőző intézkedést vezettünk be pácienseink és dolgozóink egészségének védelmére:

 

  • Kérjük, az előjegyzett vizsgálati időpontokra ne korábban, hanem pontosan érkezzenek, és a vizsgálat után minél hamarabb hagyják el az egészségügyi intézményt.
  • Az inaktív várókban csak azok tartózkodhatnak, akiknek az időpontja 15-20 percen belüli, továbbá a betegszállítóval érkezők.
  • Kérjük, dolgozóink és a többi páciens megóvása érdekében kísérő nélkül érkezzen! A vizsgálatra érkező betegek – és csak azok – mellett, akik mozgásában, vagy egyéb okból indokoltan segítségre szorulnak, a vizsgálat időtartamára és a váróban tartózkodásra 1 fő kísérő lehet jelen. A további hozzátartozókat megkérjük, hogy a Klinikák területén kívül várakozzanak.
  • A betegvárókban biztosítjuk a várótermi zsúfoltság elkerülését, kérjük, a várakozás során a betegek minél távolabb próbáljanak egymástól elhelyezkedni.
  • A bejáratnál kézfertőtlenítőt helyeztünk el, amelynek használata – mindannyiunk érdekében – minden látogatónknak kötelező.
  • A maszk viselése kötelező a Klinika területén (és a vizsgálatok során is), így intézetünkben is.
  • A vizsgálat előtt testhőmérséklet-mérés történik, illetve tünetek alapján tájékozódunk potenciális fertőzöttségéről. Ha kollégánk fertőzésre gyanúsnak ítéli, a vizsgálat előtt koronavírus szűrővizsgálat eredményét kérheti Öntől.
  • Ha koronavírus-fertőzésre utaló tüneteket (például láz, köhögés, légszomj stb.) tapasztalt magán vagy az Önnel egy háztartásban élő hozzátartozóján, illetve az elmúlt 14 napban külföldön járt vagy más okból felmerül a fertőzés gyanúja, kérjük, a lehető leghamarabb mondja le időpontfoglalását.
  • Az elkészült leletek személyes átvételi lehetősége, valamint a személyes vizsgálati időpontkérés továbbra is szünetel. A leleteket minden esetben postázzuk az Ön által megadott címre.

 

Az előjegyzett vizsgálatokon kívül kérjük a személyes megjelenés mellőzését! Intézetünkben telefon ügyelet működik, minden a vizsgálatokat érintő kérdéssel, orvosi konzultáció igényével keressék kollegáinkat. A telefonvonalak leterheltsége miatt, azonban kérjük, kérdéseiket lehetőleg az alábbi e-mailen fogalmazzák meg: info@scanomed.hu

 

Köszönjük megértését és együttműködését!

 

2020.05.07.