scanomed fejlec budapest

ScanoMed Budapest

Az ország első PET-CT központja

A ScanoMed Budapest, az ország legelső PET-CT központjaként, az Országos Idegtudományi Intézet modern klinikai környezetében végez magas színvonalú diagnosztikus vizsgálatokat. A központ a hazai nukleáris medicina mérföldköveként 2005 májusában végezte el az ország első PET-CT vizsgálatát.

A PET-CT diagnosztikai módszer gyors, pontos, biztonságos, a beteg számára lényegi megterhelést vagy kockázatot nem jelent. A PET-CT-vel nyerhető többletinformáció alapján a beteg megkímélhető a felesleges, esetleg veszélyes beavatkozásoktól (pl. műtétek, kemoterápia), illetve további vizsgálatoktól. Ideális esetben – egy új, hatásosabb gyógyítási stratégia megválasztásán keresztül – megmentheti, illetve meghosszabbíthatja a beteg életét és javíthat életminőségén.

A kezdeti sikerek után 2006 márciusától az önköltséges formán túl az OEP által finanszírozott vizsgálatok bevezetésével szélesebb körben is elérhetővé vált a PET-CT.
Az országban egyedülálló GE DISCOVERY PET-CT kamerával és a 2012-es évi fejlesztési programjának köszönhetően kivételes képminőséget biztosító VUE POINT HD technológiával rendelkezik.

Tapasztalt szakembergárdája az elmúlt évben csaknem négyezer, az elmúlt évek során pedig több mint húszezer páciens gyógyulásához járult hozzá a pontos és optimális terápiás stratégia kialakításához nélkülözhetetlen diagnosztikus információ szolgáltatásával.

Munkatársaink
OEP által finanszírozott indikációk
Vizsgálat kérés
Országgos PET-CT várólista
Oktatás
Kutatás-Fejlesztés
ScanoMed Debrecen

Elérhetőség

ScanoMed Budapesti Központ
Cím: 1145 Budapest, Laky Adolf utca 44-46.
Telefon:  +36 1 422 3880
Fax:   +36 1 422 3979
Email: budapest@scanomed.hu

Tájékoztató

Tájékoztató

A ScanoMed Kft. Debreceni Központjában a járványügyi helyzetre való tekintettel a mai naptól

 

határozatlan ideig a PET/CT vizsgálatok kivételével a betegvizsgálatok szünetelnek.

 

A már előjegyzett vizsgálatokat, ha a népegészségügyi helyzet engedi, előzetes időpont egyeztetést követően elvégezzük. Kérjük, várja meg kollegánk jelentkezését!

Az elkészült leletek személyes átvételi lehetősége is szünetel. A leleteket minden esetben postázzuk.

 

A további intézkedésig a PET/CT vizsgálatokat továbbra is elvégezzük mindkét központunkban.

 

Kérjük, dolgozóink és a többi páciens megóvása érdekében kísérő nélkül érkezzen! Természetesen, ha szükséges a kísérő jelenléte, akkor indokolt esetben max. 1 fő kísérő jelen lehet.

A PET/CT vizsgálatok elvégzésén kívül minden más esetben kérjük a személyes megjelenés mellőzését! Intézetünkben telefon ügyelet működik, minden a vizsgálatokat érintő kérdéssel keressék kollegáinkat. A telefonvonalak leterheltsége miatt, azonban kérjük, kérdéseiket lehetőleg az alábbi e-mailen tegyék fel: info@scanomed.hu

 

Köszönjük megértését és együttműködését!

 

2020.03.17.